Wie zijn Majoor Bussum van de UradLeercrême en de WiroZeepsteen

Je hebt Majoor Bussum met UradLeercreme en WiroZeepsteen vast wel eens gezien met een demonstratie op één van de vele consumentenbeurzen in Nederland en België.
Daarnaast mogelijk op markten zoals de Spakenburgse dagen in Spakenburg (Juli-Augustus) of op de Oud Veluwse Marktdagen in Barneveld (Juli-Augustus) of op de Den Alerdinck Zomerfair in Laag Zuthem met veelal Urad N2 Zelfglanzende Leercrême & Wiro Universele Reinigingssteen.

Beurzen:
Majoor Bussum is al vele tientallen jaren een bekend gezicht op consumentenbeurzen.
Consumentenbeurzen zoals:  Libelle’s ZomerweekMargriet Winterfair, Huishoudbeurs Majoor Bussum met Urad & Wiro, Wonen & Co Groningen, Tuinidee Den Bosch, Caravana Leeuwarden, CamperExpo Houten.
Verder meer van vroeger (deze beurzen zijn helaas inmiddels gestopt) ken je ons wellicht nog van:  de Femina in Ahoy, Jaarbeurs v/h. Oosten in Zutphen,
Alles voor Eva in Maastricht en Jaarbeurs v/h. Noorden in Groningen.

Internet:
Daar kun je Majoor Bussum al vele jaren vinden via onze website en -shop plus natuurlijk op social media zoals Twitter, Facebook, Instagram, Google+, YouTube en Pinterest.
Zie bovenaan de pagina in de groene balk de icoontjes, als je daarop klikt kom je ook vanzelf op betreffende media en pagina.
Kijk gerust rond en ook leuk, laat een bericht of review achter !


Kun je iets niet vinden of heb je vragen?

Neem dan snel contact op en wij zullen dan ook snel reageren. Benieuwd naar je bericht !

De gezichten achter firma Majoor Bussum:

Wat willen wij met Majoor Bussum
Jou als klant helpen, zoals wijzelf als klant ook geholpen willen worden.

Hoe dan, zul je denken?
Wel, door jou op een correcte, vriendelijke wijze goede, eerlijke producten met een prima prijs/kwaliteit- en duurzaamheidsverhouding aan te bieden.
Aangeprezen door middel van een eerlijke demonstratie zonder fratsen en verder waar nodig of gewenst je van uitleg te voorzien.

Kortom goed laten zien wat de producten kunnen en wat het resultaat is. Dit zodat jij ook later thuis hetzelfde zult ervaren!
Dus @KletsMajoorNL op twitter ja. Maar kletspraat naar jou toe, zeker niet!

Ook na aankoop blijft Majoor Bussum jouw aanspreekpunt. 

Dus ook als je ontevreden mocht zijn over ons of onze producten, kun je bij ons je opmerkingen en vragen kwijt of verder advies en tips krijgen.
Laat het ons weten, want dan kunnen wij ons best doen je te helpen, te adviseren en het voor je op te lossen.

Kijk ook even naar de reviews van anderen over ons MajoorBussum, UradLeercrême en WiroZeepsteen (je weet wel die witte steen van puur natuurlijke bestanddelen!). Het geeft een goed beeld over ons en onze producten.

Heb je nog vragen?
Laat ook dan van je horen en bel, mail, chat of whatsapp ( fa.Majoor) met ons.
Wij staan klaar voor je en horen graag je bevindingen.Volg deze link voor onze klantenservice

*

Wat verkopen wij

Al sinds eind jaren 50 verkopen en demonstreren wij de Urad N2 zelfglanzende leercrême en sinds eind jaren 60 ook als distributeur voor de BeNeLux, Verenigd Koninkrijk en Polen.
Vanaf de jaren 90 demonstreren en verkopen wij ook de Wiro Universele Reinigingssteen ( ook wel zeepsteen, witte steen, poetssteen, schoonmaaksteen of universal reiniger genoemd ).

Urad Leeronderhoudsmiddelen & Wiro Reinigers, worden al vele jaren op beurzen en markten gedemonstreerd dus goed mogelijk dat je ons daarvan kent.

Wie zijn Majoor Bussum van UradLeercreme en WiroZeepsteen

Op veel beurzen veelal binnen maar soms ook buiten kom je ons met Urad & Wiro tegen

Het zoeken en vinden van onze producten, is destijds gedaan vanuit de gedachte: “Wat vinden wijzelf (als zijnde een klant )
handig, gemakkelijk, is snel en heeft een hoge kwaliteit en duurzaamheid”.
Kortom producten geselecteerd op natuurlijke ingrediënten, hoogwaardige kwaliteit en toepassingsgemak.

Ga voor reviews over ons en onze producten naar reviews Urad en Wiro pagina of kijk gelijk hier bij Feedback Company – Majoor Bussum.

 

Wiro reiniger- UradLeercrême

Wat zijn eigenlijk UradLeercrême & WiroZeepsteen ?

UradLeercrême:

UradLeercrême N2 is een duurzaam gemaakte zelfglanzende leercrême op basis van bijenwas, plantextracten en carnabau olie.
Deze carnabau olie, reinigt het leer en beschermt het leer tegen uitdrogen en verkleuren.

Het onderhouden van leren artikelen met Urad N2 is gebruiksvriendelijk en snel.
De crême hoeft alleen opgebracht te worden en niet meer uitgewreven. Daarna trekt Urad N2 ook snel in het leer en is zeer zuinig in het gebruik.

Uitbreidingen van het assortiment zijn door de jaren heen een logisch gevolg van het succes gebleken.
Daardoor is een compleet leeronderhoudsmiddelen pakket ontstaan. Een compleet pakket leeronderhoudsmiddelen met een suède spray in neutraal, donker- en lichtbruin en zwart.

Een schoen/voet fris spray, een waterproof spray, een nubuck crême, een leer verzachtende crême en een leer reinigende spray.
Plus daarnaast de speciale zooltjes voor in het schoeisel en de drie complete onderhoudspakketten voor resp. leren meubelen, leren autostoelen (cabrio).

De laatste aanvulling was in 2017,  een leerverf in drie kleuren. (donker- en lichtbruin plus beige/maronne) in handige flacon met sponsje erop.
Ga hier naar de Urad productenpagina om te bestellen.

Urad N2 zelfglanzende leercreme

Urad N2 zelfglanzende leercreme

WiroZeepsteen:

WiroZeepsteen, is een universele reiniger die reinigt polijst en beschermt in één handeling. Al sinds 1948 op dezelfde wijze gemaakt.
Is toepasbaar op alle gladde oppervlakken waar ook vocht op komt. Hard in een groene pot, kortom een witte steen.

De gebruikte natuurlijke ingrediënten zijn zuivere groene zeep, pijpaarde en glycerine, met plantaardige vetten samengeperst.
Daarna gedroogd en zo is WiroZeepsteen gevormd tot een wit steenachtig geheel. Vandaar dat wij het ook WiroZeepsteen noemen.

WiroZeepsteen, is geen pasta maar keihard en daardoor juist zeer spaarzaam in het gebruik en gifvrij, zuurvrij en fosfaatvrij !

 

Wiro Universele Reiniger assortiment zeepsteen

Wiro Universele Reiniger assortiment zeepsteen

Wiro heeft ook in de jaren daarna nieuwe producten toegevoegd. Zoals bijvoorbeeld de Wiro Uni-Clean (vloeibare reiniger) en de Wiro Onderhoudsolie.
Ga hier naar de Wiro productenpagina om te bestellen.

De Uni-Clean is een vloeibare reiniger met frisse grapefruit geur. Voor het reinigen van tapijt, meubelstof, vloerbedekking en kleurecht textiel.
Je hebt slechts een paar druppels nodig op een emmer voor een mooi reinigend en glanzend resultaat!

De Wiro Onderhoudsolie is voor hout, kunststof en metaal ( een olie met oppervlaktebescherming ) ! Wordt overigens ook veel op natuursteen toegepast.
Je hebt slechts weinig nodig van deze olie voor een mooi resultaat.

Reeds vele tientallen jaren,  zijn wij voor beide productlijnen importeur voor de Benelux, U.K. en Polen.
Samen met de fabrikanten streven wij er continue naar om de Urad & Wiro duurzaam, verantwoord te blijven produceren.
Daarnaast de producten aan te bieden tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding.


Zoek je onze algemene voorwaarden. 
Voor ons privacybeleid verwijzen wij naar onderen in de footer van onze websitepagina’s.

Voor onze blog klik je hier.

Neem contact op met Fulco of Hetty, ook bij twijfel want domme vragen bestaan niet en wij beantwoorden alle vragen graag aan je.

Tot gauw!