Wie zijn Majoor Bussum van UradLeercrême en WiroZeepsteen

Wie zijn eigenlijk de mensen achter firma Majoor uit Bussum ?
Je hebt ons vast wel eens zien demonstreren op één van de vele consumentenbeurzen in Nederland en België. Of op markten zoals de Spakenburgse dagen in Spakenburg (Juli-Augustus) of op de Oud Veluwse Marktdagen in Barneveld (Juli-Augustus) met Urad N2 Zelfglanzende Leercrême en Wiro Universele Reinigingssteen.

Beurzen:
Wij zijn al vele tientallen jaren een bekend gezicht op consumentenbeurzen zoals:  Libelle’s ZomerweekMargriet Winterfair, Huishoudbeurs Majoor Bussum met Urad & Wiro, Wonen & Co Groningen, Tuinidee Den Bosch, Caravana Leeuwarden, CamperExpo Houten en verder meer van vroeger (deze beurzen zijn inmiddels gestopt) ken je ons wellicht nog van:  de Femina in Ahoy, Jaarbeurs v/h. Oosten in Zutphen, Alles voor Eva in Maastricht en Jaarbeurs v/h. Noorden in Groningen.

Internet:
Daarnaast kun je ons al vele jaren ook op internet vinden via onze webshop en o.a. op Twitter, Facebook, Instagram, Google+, YouTube en Pinterest.
Zie ook bovenaan alle pagina’s in de groene balk de icoontjes en  als je daarop klikt, kom je ook vanzelf op de betreffende pagina’s.
Kijk gerust rond en ook leuk, laat een bericht of review achter !


Kun je iets niet vinden of heb je vragen?

Neem dan snel contact op en wij zullen dan ook snel reageren. Benieuwd naar je bericht !

De gezichten achter firma Majoor Bussum:

Wat willen wij met Majoor Bussum
Jou als klant helpen, zoals wijzelf als klant ook geholpen willen worden.

Hoe dan, zul je misschien denken?
Door jou op een correcte, vriendelijke wijze goede, eerlijke producten met een prima prijs/kwaliteit- en duurzaamheidsverhouding aan te bieden.
Aangeprezen door middel van bv. een eerlijke demonstratie zonder fratsen en verder waar nodig of gewenst je van uitleg te voorzien.

Kortom goed laten zien wat de producten kunnen en wat het resultaat is, zodat jij ook later thuis hetzelfde zult ervaren!
Dus @KletsMajoorNL op twitter ja. Maar kletspraat naar jou toe, zeker niet!

Ook na aankoop blijft Majoor Bussum jouw aanspreekpunt. 

Dus ook als je ontevreden mocht zijn over ons of onze producten, je opmerkingen en vragen kwijt wil of advies en tips wilt hebben.
Laat het ons weten, want dan kunnen wij ook ons best doen om je te helpen, te adviseren en het voor je op te lossen.

Kijk ook even naar de reviews van anderen over ons MajoorBussum, UradLeercrême en WiroZeepsteen (je weet wel die witte steen). Het geeft een goed beeld over ons en onze producten.

Heb je nog vragen?
Laat ook dan van je horen en bel, mail, chat of whatsapp ( fa.Majoor) met ons. Wij staan klaar voor je en horen graag je bevindingen.Volg deze link voor onze klantenservice

*

Wat verkopen wij

Al sinds eind jaren 50, Urad N2 zelfglanzende leercrême en sinds eind jaren 60 ook als distributeur voor de BeNeLux, Verenigd Koninkrijk en Polen.
Vanaf de jaren 90 demonstreren en verkopen wij Wiro Universele Reinigingssteen ( ook zeepsteen, witte steen, poetssteen, schoonmaaksteen of universal reiniger genoemd ).

Urad Leeronderhoudsmiddelen & Wiro Reinigers worden al vele jaren op beurzen en markten gedemonstreerd, goed mogelijk dus dat je ons ook daarvan kent.

Wie zijn Majoor Bussum van UradLeercreme en WiroZeepsteen

Op veel beurzen veelal binnen maar soms ook buiten kom je ons met Urad & Wiro tegen

Het zoeken en vinden van onze producten is destijds gedaan vanuit de gedachte: “Wat vinden wijzelf (als zijnde een klant )
handig, gemakkelijk, is snel en heeft een hoge kwaliteit en duurzaamheid”.
Kortom producten geselecteerd op natuurlijke ingrediënten, hoogwaardige kwaliteit en toepassingsgemak.

Ga voor reviews over ons en onze producten naar reviews Urad en Wiro pagina of kijk gelijk hier bij Feedback Company – Majoor Bussum.

 

Wiro reiniger- UradLeercrême

Wat zijn eigenlijk UradLeercrême & WiroZeepsteen ?

UradLeercrême:

UradLeercrême N2 is een duurzaam gemaakte zelfglanzende leercrême op basis van bijenwas, plantextracten en carnabau olie.
Deze carnabau olie, reinigt het leer en beschermt het leer tegen uitdrogen en verkleuren.

Het onderhouden van leren artikelen met Urad N2 is gebruiksvriendelijk en snel.
De crême hoeft alleen opgebracht en niet meer uitgewreven te worden. Daarna trekt Urad N2 ook snel in het leer en is zeer zuinig in gebruik.

Uitbreidingen van het assortiment zijn door de jaren heen een logisch gevolg van het succes gebleken. Daardoor is een compleet leeronderhouds-
middelen pakket ontstaan. Een compleet pakket leeronderhoudsmiddelen met een suède spray in neutraal, donker- en lichtbruin en zwart.

Een schoen/voet fris spray, een waterproof spray, een nubuck crême, een leer verzachtende crême en een leer reinigende spray.
Plus daarnaast de speciale zooltjes voor in het schoeisel en de drie complete onderhoudspakketten.

De laatste aanvulling was in 2017,  een leerverf in drie kleuren. (donker- en lichtbruin plus beige/maronne) in handige flacon met sponsje erop.
Ga hier naar de Urad productenpagina om te bestellen.

Urad N2 zelfglanzende leercreme

Urad N2 zelfglanzende leercreme

WiroZeepsteen:

WiroZeepsteen, is een universele reiniger die reinigt polijst en beschermt in één handeling.
Al sinds 1948 op dezelfde wijze gemaakt. Is toepasbaar op alle gladde oppervlakken waar ook vocht op komt. Hard in een groene pot, een witte steen.

De gebruikte natuurlijke ingrediënten zijn zuivere groene zeep, pijpaarde en glycerine, met plantaardige vetten samengeperst.
Daarna gedroogd en zo is WiroZeepsteen gevormd tot een steenachtig geheel.

WiroZeepsteen, is hierdoor zeer spaarzaam in het gebruik en is gifvrij, zuurvrij en fosfaatvrij !

 

Wiro Universele Reiniger assortiment zeepsteen

Wiro Universele Reiniger assortiment zeepsteen

Wiro heeft ook in de jaren nieuwe producten toegevoegd. Bv. Wiro Uni-Clean (vloeibare reiniger) en de Wiro Onderhoudsolie.
Ga hier naar de Wiro productenpagina om te bestellen.

De Uni-Clean is een vloeibare reiniger met frisse grapefruit geur. Voor het reinigen van tapijt, meubelstof, vloerbedekking en kleurecht textiel.
De Wiro Onderhoudsolie is voor hout, kunststof en metaal ( een olie met oppervlaktebescherming ) ! Wordt overigens ook veel op natuursteen toegepast.

Reeds vele tientallen jaren,  zijn wij voor beide productlijnen importeur voor de Benelux, U.K. en Polen.
Samen met de fabrikanten streven wij er continue naar, de Urad & Wiro duurzaam, verantwoord te blijven produceren. Daarnaast de producten aan te bieden tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding.


Zoek je onze algemene voorwaarden. 
Voor ons privacybeleid verwijzen wij naar onderen in de footer van onze websitepagina’s.

Voor onze blog klik je hier.

Neem contact op met Fulco of Hetty, ook bij twijfel want domme vragen bestaan niet en wij beantwoorden alle vragen graag aan je.

Tot gauw!