Wie zijn Majoor Bussum, van o.a. UradLeercrême en WiroZeepsteen

De gezichten achter firma Majoor Bussum:

Wat willen wij met ons bedrijf bereiken

Jou als klant helpen, zoals wijzelf als klant ook geholpen willen worden.

Hoe dan, zul je denken?
Wel, door jou op een correcte, vriendelijke wijze goede, eerlijke producten met een prima prijs/kwaliteit- en duurzaamheidsverhouding aan te bieden.

Aangeprezen door middel van een eerlijke uitleg of demonstratie zonder fratsen en verder waar nodig of gewenst, je van verdere uitleg te voorzien.

Kortom goed laten zien wat de producten kunnen en wat het resultaat is. Dit zodat jij ook later thuis hetzelfde zult ervaren!
Dus een @KletsMajoorNL op twitter ja. Maar kletspraat naar jou toe, zeker niet!

Kom jij wel eens op een consumentenbeurs zoals Huishoudbeurs in Amsterdam of op de Libelle Zomerweek op het strand bij Almere, Margriet Winterfair in Den Bosch? Dan heb je ons vast wel een gezien met onze demonstratie van UradLeercrême en WiroZeepsteen.

Of wellicht ken je ons nog van een jaarmarkt zoals de Spakenburgse dagen in Spakenburg (Juli-Augustus) of op de Oud Veluwse Marktdagen in Barneveld (Juli-Augustus) ?

Misschien van een fair zoals de Den Alerdinck Zomerfair in Laag Zuthem met Urad N2 Zelfglanzende Leercrême & Wiro Universele Reinigingssteen ?.


Beurzen, daar zijn wij mee begonnen destijds en nemen wij nog steeds 
aan deel:

Leuke uitjes voor jou als bezoek(st)er en mooi te combineren met aankoop van een nieuwe pot Urad of Wiro. Alhoewel je die natuurlijk ook gemakkelijk thuis kunt laten bezorgen, na aankoop in onze webshop maar dat is aan jou.

Enkele beurzen met een link eronder, zodat jij eventueel even op de site van hen kunt kijken voor verdere informatie zijn bv.:  Libelle’s ZomerweekMargriet Winterfair, Huishoudbeurs Majoor Bussum met Urad & Wiro, Wonen & Co Groningen, Tuinidee Den Bosch, Caravana Leeuwarden, CamperExpo Houten.

In het verleden had je nog enkele mooie grote evenementen verdeeld in het land echter helaas inmiddels gestopt maar mogelijk dat de naam van de beurs nog wat herinneringen oproept?
De Femina Rotterdam in Ahoy, de Jaarbeurs v/h. Oosten in Zutphen, Alles voor Eva in het MECC Maastricht of de Jaarbeurs v/h. Noorden in de Martinihallen, Groningen.

Internet:
Daar kun je ons ook al vele jaren vinden, via onze website en -shop plus via de bekende social media kanalen Facebook, Instagram, TwitterGoogle, YouTube en Pinterest.
Zie ook bovenaan de website pagina’s in de groene balk de social media icoontjes. Als je daarop klikt, kom je ook vanzelf ook op desbetreffende social media pagina terecht.
Kijk gerust rond en nog leuker is, laat een bericht of review achter !


Kun je iets niet vinden of heb je vragen?

Neem dan gewoon even contact met ons op en wij zullen ook snel reageren. Zijn erg benieuwd naar je bericht !

 Ook na aankoop blijven wij jouw aanspreekpunt. 

Heb je vragen of wil je meer weten over onze producten en haar toepassingen? Of ben je niet tevreden, wil je meer uitleg ?

Dan kun je bij ons gewoon je opmerkingen en vragen kwijt of verder advies en tips krijgen. Geen enkel punt, wij doen het graag!
Laat het ons dan meteen weten, want dan kunnen wij ons best doen je te helpen, te adviseren en het voor je op te lossen.

Kijk ook even naar de reviews van anderen over ons MajoorBussum, UradLeercrême en WiroZeepsteen ( je weet wel die witte steen van puur natuurlijke bestanddelen ! ). Het geeft een goed beeld over ons en onze producten.

Heb je nog vragen?
Laat van je horen. Bel, mail, chat of whatsapp ( fa.Majoor) met ons.

Wij staan klaar voor je en horen graag je bevindingen.Volg deze link voor onze klantenservice

*

Welke producten verkopen wij

Al sinds eind jaren 1950 verkopen en demonstreren wij, Urad N2 zelfglanzende leercrême (een leerreinigende en leer voedende crême
die glans geeft zonder uitborstelen).

Gestart met de leercrême in transparant, dus mooi 1 pot voor alle kleuren in huis en lekker makkelijk.
Inmiddels is Urad bij ons uitgebreid tot een compleet leer onderhouds-middelen assortiment met producten voor onderhoud van diverse leersoorten.

Voor glad leer in neutraal en nu ook in zeven kleurtoevoegingen.
Daarnaast ook voor mat leer in neutraal, nubuck leer in neutraal, suéde leer in neutraal en drie kleurtoevoegingen, outdoor leer in neutraal.

Verder nog enkele speciaal producten zijnde een neutrale leerverzachter, een transparante leerreiniger en een leerkleurverf in 3 kleuren.

Sinds 1960 zijn wij dan ook officieel distributeur van Urad voor o.a. de BeNeLux, het Verenigd Koninkrijk en Polen.

Vanaf de jaren 90 demonstreren en verkopen wij ook de puur natuurlijke Wiro Universele Reinigingssteen ( ook wel zeepsteen, witte steen, poetssteen, schoonmaak-steen of universal reiniger genoemd ).

Ook daar inmiddels al vrij vlot erna officieel distributeur van geworden en ook dit mooie biologische productenpakket heeft een verdere uitbreiding ondergaan.

Erbij gekomen zijn inmiddels een speciale caravan / camper reiniger (ook voor de boot geschikt trouwens :-), een vloeibare reiniger voor (be)kleding en vloerbedekkingen ( Wiro Uni-Clean met shamporellen schuimflesje er gratis bij ) en een onderhoudsolie met oppervlakte bescherming, de Wiro onderhoudsolie.

Urad Leeronderhoudsmiddelen & Wiro Reinigers, worden al vele jaren op beurzen en markten gedemonstreerd, dus goed mogelijk dat je ons daarvan kent.

Wie zijn Majoor Bussum van UradLeercreme en WiroZeepsteen
Op veel beurzen veelal binnen maar soms ook buiten, kom je ons met Urad en Wiro tegen

Het zoeken en vinden van onze producten, is destijds gedaan vanuit de gedachte: “Wat vinden wijzelf (uit oogpunt van de klant) handig, gemakkelijk, is snel en heeft een hoge kwaliteit en duurzaamheid”.
Producten ook veelal speciaal geselecteerd op natuurlijke ingrediënten, hoogwaardige kwaliteit en toepassingsgemak.

Ga voor reviews over ons en onze producten naar reviews Urad en Wiro pagina of kijk gelijk hier bij Feedback Company – Majoor Bussum.

Of ga naar Google voor onze informatie en ook leuk. Laat daar een review achter, zou ook top van je zijn 🙂 thx.

Wiro reiniger- UradLeercrême:

Verdere uitleg van UradLeercrême & WiroZeepsteen

UradLeercrême:

UradLeercrême N2 is een duurzaam gemaakte zelfglanzende leercrême op basis van bijenwas, plantextracten en carnabau olie.
Deze carnabau olie, reinigt het leer en beschermt het leer tegen uitdrogen en verkleuren.

Het onderhouden van leren artikelen met Urad N2 is gebruiksvriendelijk en snel.
De crême hoeft alleen opgebracht te worden en niet meer uitgewreven ! Daarna trekt Urad N2 ook snel in het leer en is zeer zuinig in het gebruik.
“Less is Best !”.

Uitbreidingen van het assortiment zijn door de jaren heen een logisch gevolg van het succes gebleken.
Daardoor is inmiddels een compleet leeronderhoudsmiddelen pakket ontstaan.

Een compleet pakket leeronderhoudsmiddelen met een suède spray in neutraal, donker- en lichtbruin en zwart.
Een waterproof spray, een nubuck crême, een leer verzachtende crême en een leer reinigende en een leeronderhoudende spray.

Plus daarnaast de speciale zooltjes voor in het schoeisel en de drie complete onderhoudspakketten voor resp. leren meubelen, leren autostoelen (cabrio) en leer diversen met leerverzachter, leerreiniger en twee potjes zelfgl. leercrême in twee verschillende kleuren.

De laatste aanvulling in 2017,  was een leerverf in drie kleuren. (donker- en lichtbruin plus beige/maronne) in handige flacon met sponsje erop.
Ga hier naar de Urad productenpagina om te bestellen.

Urad N2 zelfglanzende leercreme

Urad N2 zelfglanzende leercreme

WiroZeepsteen:

WiroZeepsteen, is een universele reiniger die reinigt, polijst en beschermt in één handeling. Al sinds 1948 op dezelfde wijze gemaakt.
Is toepasbaar op alle gladde oppervlakken waar ook vocht op komt. Hard en wit in een groene pot, kortom een witte steen.

De gebruikte natuurlijke ingrediënten zijn zuivere groene zeep, pijpaarde en glycerine, met plantaardige vetten samengeperst.
Daarna gedroogd en zo is WiroZeepsteen gevormd tot een wit steenachtig geheel. Vandaar dat wij het ook WiroZeepsteen of witte steen van Wiro noemen.

WiroZeepsteen, is geen pasta (dat werkt kwistig en is zonde). Maar WiroZeepsteen is keihard en daardoor juist zeer spaarzaam in het gebruik en gifvrij, zuurvrij en fosfaatvrij !

Wiro Universele Reiniger assortiment zeepsteen

Wiro Universele Reiniger assortiment zeepsteen

Wiro heeft ook in de jaren daarna nieuwe producten toegevoegd. Zoals bijvoorbeeld de Wiro Uni-Clean (vloeibare reiniger) en de Wiro Onderhoudsolie.  Ga hier naar de Wiro productenpagina om te bestellen.

De Uni-Clean is een vloeibare reiniger met frisse grapefruit geur. Voor het reinigen van tapijt, meubelstof, vloerbedekking en kleurecht textiel.
Je hebt slechts een paar druppels nodig op een emmer voor een mooi reinigend en glanzend resultaat! Nu met gratis schuimflacon voor een soort van shamporellen, makkelijk meteen schuim bij de hand bij bv. vlekken in (be)kleding die er snel even uit moeten.

De Wiro Onderhoudsolie is voor hout, kunststof en metaal ( een olie met oppervlaktebescherming ) ! Wordt overigens ook veel op natuursteen toegepast. Je hebt slechts weinig nodig van deze olie voor een mooi resultaat.

Reeds vele tientallen jaren,  zijn wij voor beide productlijnen importeur voor de Benelux, U.K. en Polen.
Samen met de fabrikanten streven wij er continue naar om de Urad & Wiro duurzaam, verantwoord te blijven produceren.
Daarnaast deze producten aan te bieden tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding.


Zoek je onze algemene voorwaarden. 
Voor ons privacybeleid volg deze link of scroll verder naar onderen naar de footer van deze pagina.

Voor onze BLOG klik je hier.

Neem contact op met Fulco of Hetty, ook bij twijfel want domme vragen bestaan niet en wij beantwoorden alle vragen graag aan je.

Tot gauw!