Handigheidjes

UradLeercrême en WiroZeepsteen sneller bestellen

KletsMajoorNL, jouw SchoonmaakChef voor leuke informatie en handige schoonmaaktips

Onze website is vernieuwd met het doel UradLeercrême en WiroZeepsteen sneller bestellen. Dit alles opdat wij je ook beter en sneller van dienst kunnen zijn.

Ken je onze lijfspreuk al?

“Klanten helpen, zoals wijzelf ook geholpen willen worden”

Daar adel verplicht, hebben wij destijds op advies van onze webmaster Remy van RoadIT.nl een betere, snellere lay-out gezocht. Deze denken wij nu gevonden te hebben en inmiddels ook toegepast, vandaar meteen een blog artikel erover om je te informeren.

UradLeercrême en WiroZeepsteen sneller bestellen

Dit alles, zodat je uiteindelijk UradLeercrême en WiroZeepsteen sneller bestellen kunt in onze Urad en Wiro webshop. Sneller dan voorheen en ook eventuele vragen tijdens het proces sneller meteen kunt stellen.

Wil je daarentegen gewoon even lekker op je gemak rondkijken ?
Rondkijken voor producten en toepassingen, tips over producten, onze algemene voorwaarden, onze klantenservicepagina bezoeken en vragen stellen?

Dat kan natuurlijk ook en daarvoor ben je bij ons ook van harte welkom !
MajoorBussum nieuwe website met shop voor Urad leercreme en Wiro zeepsteen

MajoorBussum nieuwe website met shop voor Urad leercreme en Wiro zeepsteen

Voor een leuke aktie met winstkans op een gratis product naar keuzen en dat elke maand?
Slechts twee foto’s op onze facebook pagina delen van voor en na behandeling met één van onze producten. Doe je ook snel en gemakkelijk met je mobieltje en je maakt elke maand kans op een product naar keuze? Scroll naar beneden voor verdere informatie en doe mee !

Uiteraard staan wij ook open voor je suggesties, je op- en aanmerkingen als klant/bezoek(st)er van onze website en shop. Dus ervaar je problemen? Laat je het ons alsjeblieft meteen weten ?
Wil je terug naar onze blogpagina, volg dan deze link.

Door de nieuwe indeling, hopen wij dat jij het product dat je zoekt uit het assortiment van Urad leeronderhoudsmiddelen of Wiro Bio-reinigers snel zult vinden. Daarnaast ook dat de bestelling makkelijker en snel zal gaan. Wil je meteen door naar de webshop Urad & Wiro, klik dan hier.

Wil je nog meedoen met een leuke aktie van ons en een Urad of Wiro product naar keuze te winnen ?

Heb je een product van ons in huis ?
Hoe neem ik deel:
Maak een foto met je mobiele telefoon van het te behandelen object vóórdat en een foto nadat je ons product hebt gebruikt.
Deel deze foto’s op onze facebookpagina: www.facebook.com/MajoorBussum en doe die maand mee om kans te maken een gratis product te winnen (waarde tot E.30,00).

Wij selecteren elke maand een winnares/winnaar uit en nemen dan contact op met de gelukkige om het product te laten kiezen en op te sturen.

Durf jij deze uitdaging aan en wil ook jij kans maken op zelf te kiezen producten bij ons ter waarde van E.30,00?