Leeronderhoud

Schoenpoets voor leeronderhoud van schoenen en laarzen.

schoenpoets voor leeronderhoud en bescherming

Schoenpoets voor leeronderhoud van schoenen en laarzen.

De schoenpoets voor leeronderhoud is in de eerste plaats bedoeld voor glad leer.
Daarnaast geeft deze kwaliteitscrême voeding aan het leer. Het wordt desondanks toch vaak in de volksmond schoencrême of schoenpoets genoemd.

Leercrême voor onderhoud leer van Urad. Deze crême reinigt, beschermt en voedt bovendien je leer.

In het bijzonder geschikt voor onderhoud van glad leer maar ook voor skai- en/of  “nep” leer.
Houd je glad lederen schoenen mooi, maar werkt bovendien ook kleine beschadigingen weg.

Gesteld dat er duidelijk echt kale plekken op de schoenen en laarzen zijn ontstaan,  dan kun je voor schoenpoets voor leeronderhoud beter één van de kleuren van de leercrême kiezen.

Deze kleurtoevoegingen voor kleur aan je leeronderhoud zoals:  zwart, donkerbruin, lichtbruin, donkerblauw, rood, groen en wit geven door middel van de kleur een extra kleurdekking waar dat nodig is.

"schoenpoets

Deze kleuren zelfglanzende leercrême zijn op dezelfde manier te gebruiken als de neutrale creme, maar geven dus een goede kleurdekking. Derhalve ook hier weer alleen maar insmeren en niet meer uitpoetsen!


Advies:

Poets je schoenen en laarzen regelmatig, dan blijft het leder soepel en behoudt het zijn kleur.

Deze zelfglanzende leercrême is naast als schoenpoets voor leeronderhoud ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld leren jassen, broeken, tassen, bankstellen en stoelen.


In welke verpakkingen is deze leercrême te verkrijgen?

Behalve in de meeste gekochte potten van 200 gram is de leercrême daarnaast bijvoorbeeld ook verkrijgbaar in potjes van 50 gram.  Ten slotte nog in een grote pot van 950 gram.

Neem je de transparante leercrême (met de witte deksel), daarmee heb je dus één pot schoenpoets voor leeronderhoud voor alle kleuren in huis.

Voordelen van Urad N2:

  • 1  : alleen maar insmeren en niet uitborstelen.
  • 2 : Neutraal  en daarmee dus geschikt voor alle soorten en kleuren glad glanzend leer
  • 3 :  ook verkrijgbaar in kleur voor echt leer waar de kleur door beschadiging verdwenen is

 

Maar je kunt deze leercrême voor onderhoud leer naast schoenpoets voor leeronderhoud ook prima gebruiken op bijvoorbeeld leren gladde (ooit glanzende) bankstellen, leren stoelen, poefen, etc.

Tip:
Test een stukje uit, uit het zicht (zijkant of achterkant bankstel of kussen) en laat de crême een minuutje even indrogen, is het zoals je wilt ga dan verder en breng het met ronde bewegingen aan op grotere leren oppervlakken.

Urad zelfglanzende leercrême neutraal voor voeding en glans

11.99

Urad zelfglanzende leercrême neutraal

Leren schoenen of laarzen dof ? Leren jas wit uitgeslagen door uitdroging of regen? Leren bankstel mat en saai? Is kleurloos, dus voor alle kleuren glad leer. Gemakkelijk en snel met voeding aan het leer, dat wil jij toch ook ! GLANS MET EEN GLIMLACH !
In winkelmand

Tip 2:

Wil jij het eerst via een demonstratie zelf eens zien wat de producten van Urad zoals de schoenpoets voor leeronderhoud  allemaal kunnen en wat deze speciale leercrême bijvoorbeeld doet op je glad leren schoenen ?
Bezoek ons dan eens op een beurs. Kijk hier voor een bijgehouden beurslijst !

 

Vraag:

Heb jij deze schoenpoets voor leeronderhoud al toegepast op jouw leren schoenen, laarzen, leren meubelen en dergelijke? Wat zijn daar jouw ervaringen daarmee? Want wij zijn erg benieuwd naar jouw mening!.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.