Over ons


Wie zijn wij

Info fa. Majoor Bussum en haar producten

Wij importeren reeds sinds de vijftiger jaren Urad (zelfglanzende leercreme) en vanaf de jaren 90 de Wiro universele reinigingssteen (ook wel zeepsteen, poetssteen, schoonmaaksteen, universal reiniger genoemd) met de Wiro-reinigers.
Het zoeken naar en uiteindelijke vinden van deze producten is steeds gedaan vanuit de gedachte: "Wat vinden wijzelf (alszijnde een klant) handig, gemakkelijk, is snel en heeft ook een hoge kwaliteit".
Producten geselecteerd op natuurlijke ingrediënten, hoogwaardige kwaliteit en toepassingsgemak.

Urad N2 is een duurzaam gemaakte zelfglanzende leercreme op basis van bijenwas en carnabau olie, welke het leer reinigt en beschermt tegen uitdrogen en verkleuren.
Het onderhouden van leren artikelen is gebruiksvriendelijk, waarbij de crème alleen opgebracht en niet uitgewreven hoeft te worden. Urad trekt snel in het leer en is zuinig in gebruik.

Uitbreidingen van het assortiment hebben gedurende de afgelopen jaren plaatsgevonden tot nu een compleet leeronderhoudsmiddelen pakket met suede spray, drie complete onderhoudspakketten, schoenfris spray, waterproofspray, nubuckcreme, leerverzachter, leerreinigende spray en speciale zooltjes voor in uw schoeisel ! Als laatste nu 2017 nieuw de kleurleerverf van Urad, in donker- en lichtbruin, beige/maronne.

Wiro Reinigingssteen , deze universele reiniger (reeds sinds 1948 vervaardigd) is toepasbaar op alle gladde oppervlakken waar ook vocht op mag komen.
De witte zeepsteen is gemaakt van zuivere groene zeep, pijpaarde en glycerine. Deze worden met plantaardige vetten samengeperst, gedroogd en vormen een harde zeepsteen, welke zeer spaarzaam in het gebruik is. Het middel is gif-, zuur- en fosfaatvrij !

Ook hier inmiddels uitbreidingen van het assortiment met een vloeibare reiniger Uni-Clean, voor reinigen van tapijt, meubelstof, vloeren en kleurecht textiel. Daarnaast Wiro Onderhoudsolie voor hout, kunststof en metaal (een olie met oppervlaktebescherming) !

Dankzij onze jarenlange goede relatie met de fabrikanten in Italië en Duitsland, zijn wij voor beide productlijnen de importeur voor o.a. de Benelux, U.K. en Polen.
Samen met de fabrikanten streven wij er continue naar, de Urad & Wiro duurzaam, verantwoord te blijven produceren en aan te bieden tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding.