Urad en Wiro

Ook af te halen

Nijverheidswerf 34
1402 BW Bussum
Nederland
Vind antwoord op uw vragen

Veel gestelde vragen

Jazeker, ook voor particulieren. Wij adviseren je vooraf even te bellen (035-6918072) om te voorkomen dat je (door bv. beursdeelname) voor een dichte deur komt te staan.

De verzendkosten binnen Nederland zijn:

 • Bestellingen boven de €.50,00 gratis verzendkosten.
 • Daaronder of bij andere prijsafspraken, gelden de volgende tarieven:
 • €2,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
 • Van 0 tot  3 kg. pakketgewicht €.4,99
 • Van 3 tot 10 kg. pakketgewicht €.8,99
 • Bij pakketgewicht 10 kg of meer hanteren wij de dan geldende
  tarieven van DHL,
 • Deze tarieven 10 kg. of meer kun je ook eventueel per telefoon (035-6918072), via de chat of mail: infoAmajoorbussum.nl opvragen, voordat je gaat bestellen.

Leuke tip hierbij:
Gebruiken familieleden, vrienden en/of buren ook onze producten?
Bestel dan samen! Dat scheelt weer in de verzendkosten als je het dan naar één adres laat komen en daarna verdeelt !

De verzendkosten naar België zijn:

 • €.3,99 voor bestellingen die door de brievenbus passen
 • Van 0 tot  3 kg. pakketgewicht €. 7,99
 • Van 3 tot 10 kg.pakketgewicht €.13,99
 • Boven de €.100,00 gratis verzendkosten
 • Van 10 kg. of meer, volgen wij de dan geldende tarieven van DHL.
 • Deze tarieven 10 kg. of meer kun je ook eventueel vooraf opvragen per telefoon op +31356918072 of via onze mail infoAmajoorbussum.nl

Leuke tip wellicht? Gebruiken familieleden, kennissen of buren ook onze producten? Bestel samen met aflevering op één adres en verdeel daarna de producten, Dat scheelt weer in de verzendkosten!

Jazeker, u kunt de verzending traceren op deze pagina: https://www.dhlparcel.nl/nl/particulier/ontvangen/track-trace

Let op onderaan:
Zomervakantie en iets langere levertijd !

Normaliter indien de bestelling bij ons binnen is op maandag t/m.donderdag vóór 13.00 uur en vrijdag vóór 11.00, wordt je bestelling nog dezelfde dag verwerkt en verzonden met DHL.
Het pakket wordt dan de eerstvolgende werkdag  op het opgegeven adres aangeboden. Heb je op de vrijdag besteld, dan kan aflevering op zaterdag mogelijk zijn, maar zeker op de maandag ).

Zomervakantie en iets langere levertijd:
In periode van 30 Augustus t/m. 12 September, zullen alle bestellingen in die periode binnengekomen meteen op 13 September worden verwerkt en verzonden via DHL met een leuk gratis extra als dank !!

Indien je op het tijdstip van 1e aanbieding van het pakket niet thuis was (normaliter heb je dan een briefje in je bus gekregen), zal DHL het pakket een dag later nog 1 x aanbieden (dus 2 x in totaal-zie ook briefjes in de bus).
Indien ook de 2e afleverpoging niet gelukt is, zal DHL het pakket 4 werkdagen op het DHL-depot aanhouden, waar men het dan met het in de brievenbus ontvangen briefje kan afhalen.
Het beste is dus, om het DHL-telefoonnummer op het briefje zo spoedig mogelijk even te bellen om te overleggen en retournering aan ons te voorkomen. Voor vragen of overleg? Bel ons dan even met ons 035-6918072.

Jazeker is dat mogelijk! Je kunt ook een afleveradres opgeven van familie, vrienden/vriendinnen of een werkadres. Maar geef dit dan duidelijk aan bij de bestelling, dan maken wij het overeenkomstig voor je in orde.

Jazeker, de wettelijk voorgeschreven bedenktijd is sinds 13 Juni 2014 op 14 dagen gesteld vanaf ontvangst product.

Neem binnen de gestelde termijn contact met ons op via mail zodat je gemakkelijk via de mail de ontbinding van jouw koop aan ons kunt melden, waarop je van ons z.s.m. een mailbevestiging van deze ontbinding tegemoet kunt zien.

Je kunt dan het product binnen de gestelde 14 dagen na ontvangst via pakketpost goed verpakt aan ons retourneren, echter zijn de verzendkosten voor het retourneren per pakketpost wel voor jouw rekening en dient het product ongebruikt te zijn !

De retournering binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling, dient indien van toepassing ook compleet te zijn gelijk je het hebt ontvangen, dus met alle erbij gekregen sponzen, e.d.

Zodra het product weer door ons is retour ontvangen in de juiste staat (zoals hierboven aangegeven), zullen wij jouw het betaalde bedrag terugbetalen op het opgegeven rekeningnummer.

Wil je je product ruilen? Dat is geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen via mail met info@majoorbussum.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Wil je nu naar onze webshop? Klik dan hier

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Voor meer productinfo: klik hier

Zijn er problemen bij het bestellen van producten en wat kunnen deze dan zijn?


Nieuwe klant
?
-1-
Bij het invullen van uw gegevens waaronder adresgegevens het huisnummer altijd in de daarvoor bestemde aparte rubriek  invullen, dus niet in dezelfde rubriek achter de straatnaam.

-2-
Na het aangeven van betalingsmethode (bv. iDeal en keuze van bank) ook vakje voor zinnetje: “Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en accoord bevonden” aanklikken, er komt dan een zwart kruisje in te staan! Is dat zichtbaar? Dan klikken op “Bestelling plaatsen” in groene balk en bestelling
via het opgekomen iDeal scherm afronden.

-3-
Kom je niet verder in het bestellingsproces, kijk dan even alle ingevulde rubrieken na met een rood sterretje* erachter. Als die goed zijn ingevuld, is het accoord en kunt u verder met afronden van de bestelling.


Bestaande klant:
-1-
Heeft u na aanklikken van de betalingsmethode (bv. iDeal uw bank gekozen maar ook het vakje voor “Ik heb algemene voorwaarden gelezen en accoord bevonden” aangekruist? Zoja, dan op “Bestelling plaatsen” klikken.

-2-
Ervaar je hier problemen en blijft het bestellingsysteem hier hangen?
Dan kan er een bankstoring de oorzaak van zijn.

Check dan de site: www.allestoringen.nl/overzicht/ en zit de bank ertussen dan kunt u nadat de storing is verholpen de bestelling alsnog afronden in uw eigen klantomgeving door dan weer opnieuw in te loggen. Ofwel kiest u een andere betalingswijze of bank indien dit mogelijk is.


Neem alsjeblieft contact met ons op als het desondanks niet lukt.

Uiteraard kun je ons tijdens kantooruren altijd bellen voor overleg en vragen op 035 6918072 of bereiken via de chatfunctie dan wel via WhatsApp op fa.Majoor en mobiel nummer +31 640310040.(Fulco Wolf)
Of ga hier snel door naar onze webshop

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar ons mailadres.

Wij gaan ervan uit dat wij dit onderling en in alle redelijkheid tot ieders tevredenheid  kunnen regelen.
Voor meer productinfo: klik dan hier

Hierornder de link naar onze privacy verklaring onder regelen van AVG per 25 Mei 2018:

Privacy verklaring fa. Majoor in overeenstemming met AVG 25 Mei 2018.


.

.

.

“Privacybeleid firma Majoor Bussum (gegenereerd met iubenda op 12 April 2016). van voor 25 Mei 2018”

Deze Applicatie host deze pagina en verzamelt bepaalde Persoonsgegevens van de Gebruikers.
Verantwoordelijke voor de verwerking van de Gegevens en eigenaar:
V.O.F. Majoor – Nijverheidswerf 34 – 1402 BW Bussum, Nederland,
info@majoorbussum.nl

Soorten verzamelde Gegevens

Onder het soort gegevens dat deze Applicatie zelf of door middel van derden verzamelt, vallen: Cookie en Gebruiksgegevens.
Overige verzamelde Persoonsgegevens kunnen in andere bepalingen van dit privacybeleid of in een specifieke uitleg in samenhang met de verzameling van de gegevens worden beschreven.
De Persoonsgegevens kunnen door de Gebruiker zelf worden aangeleverd of automatisch worden verzameld door het gebruik van deze Applicatie.

Gebruik van cookies – of andere tracking tools – door deze Applicatie of door de eigenaren van de diensten van derden die worden gebruikt door deze Applicatie, dienen, tenzij anderszins wordt aangegeven, om Gebruikers te identificeren en hun voorkeuren op te slaan, met uitsluitend als doel de door de Gebruiker gevraagde dienst te verlenen.
Door het niet verstrekken van bepaalde Persoonsgegevens kan deze Applicatie de diensten mogelijk niet verlenen.

De gebruiker neemt verantwoordelijkheid voor de Persoonsgegevens van derden die worden gepubliceerd of gedeeld door middel van deze Applicatie en verklaart het recht te hebben om deze te publiceren of uit te zenden, waarmee de Verantwoordelijke voor de verwerking van de Gegevens van alle aansprakelijkheid wordt ontheven.

Wijze en plaats van de Gegevensverwerking
Verwerkingsmethode
De Verantwoordelijke voor de verwerking van de Gegevens verwerkt de Gegevens van de Gebruikers op een correcte wijze en neemt passende beveiligingsmaatregelen om onbevoegde toegang tot, bekendmaking, wijziging of vernietiging van de Gegevens zonder toestemming te voorkomen.

De verwerking van de Gegevens vindt plaats met gebruik van computers en/of IT-tools, waarbij organisatieprocedures en werkwijzen worden gevolgd die nauw aansluiten op de aangegeven doelen. Naast de Verantwoordelijke voor de verwerking van de Gegevens kunnen de gegevens in bepaalde gevallen ook toegankelijk zijn voor bepaalde met de verwerking belaste personen die zijn betrokken bij de exploitatie van de site (beheer, verkoop, marketing, juridisch, systeembeheer) of door de Eigenaar als Gegevensverwerkers aangestelde externe partijen (zoals externe technische serviceproviders, mailprogramma’s, hostingproviders, IT-bedrijven, communicatiebureaus). De bijgewerkte lijst van deze partijen kan te allen tijde bij de Verantwoordelijke voor de verwerking van de Gegevens worden aangevraagd.

Locatie
De Gegevens worden verwerkt in de vestigingskantoren van de Verantwoordelijke voor de verwerking van de Gegevens en andere plaatsen waar de partijen zich bevinden. die bij de verwerking zijn betrokken Neem voor meer informatie contact op met de Verantwoordelijke voor de verwerking van de Gegevens.

Bewaartijd
De Gegevens worden bewaard voor de benodigde periode om de door de Gebruiker verzochte dienst te verlenen of te voldoen aan de doelen die in dit document zijn aangegeven. De Gebruiker kan te allen tijde de Verantwoordelijke voor de verwerking van de Gegevens verzoeken om de Gegevensverwerking op te schorten of de Gegevens te verwijderen.

Gebruik van de verzamelde Gegevens
De Gegevens over de Gebruiker worden verzameld zodat de applicatie de dienst kan verstrekken, en voor de volgende doelen: Toegang tot accounts van externe services en Analyses.
De Persoonsgegevens die voor elk doel worden gebruikt, worden in de betrokken gedeeltes van dit document aangeduid.
Facebook-machtigingen die worden gevraagd door deze Applicatie

Deze Applicatie kan vragen om Facebook-machtigingen om activiteiten uit te voeren met de Facebook-account van de Gebruiker en om gegevens hieruit op te halen, waaronder ook Persoonsgegevens.
Voor meer informatie over de volgende machtigingen gaat u naar Documentatie over Facebook-machtigingen en naar Privacybeleid van Facebook.

De gevraagde machtigingen zijn de volgende: Basisinformatie, Over mij en Toegang tot privé-gegevens.
Gedetailleerde informatie over de verwerking van Persoonsgegevens
Persoonsgegevens worden voor de volgende doelen verzameld met gebruik van de volgende diensten:

Analyses
Toegang tot accounts van externe services
Bijkomende informatie over Gegevensverzameling en verwerking
Juridische procedures

De Verantwoordelijke voor de verwerking van de Gegevens kan de Persoonsgegevens van de Gebruiker gebruiken voor juridische doeleinden, voor de rechter of aan gerechtelijke procedures voorafgaande fasen in het geval van onrechtmatig gebruik van deze Applicatie of de hieraan gerelateerde diensten.

De Gebruiker is ervan op de hoogte dat de Verantwoordelijke voor de verwerking van de Gegevens genoodzaakt kan zijn de persoonsgegevens bekend te maken op verzoek van bevoegde overheidsinstellingen.

Bijkomende informatie over de Persoonsgegevens van de Gebruiker
Op verzoek van de Gebruiker en naast de informatie die in dit privacybeleid is opgenomen, kan deze Applicatie de Gebruiker bijkomende en contextuele informatie verstrekken over bepaalde diensten of het verzamelen en verwerken van Persoonsgegevens.

Systeemlogboeken en onderhoud
Met het oog op de werking en het onderhoud, kunnen deze Applicatie en externe diensten bestanden verzamelen die de interactie met deze Applicatie registreren (systeemlogboeken) of hiervoor andere persoonsgegevens gebruiken (zoals het IP-adres).

Niet in dit beleid opgenomen informatie
U kunt ten allen tijde meer informatie over het verzamelen of verwerken van Persoonsgegevens aanvragen bij de Verantwoordelijke voor de verwerking van de Gegevens. Zie hiervoor de contactinformatie aan het begin van dit document.

Rechten van Gebruikers
Gebruikers hebben te allen tijde het recht te weten of hun Persoonsgegevens zijn opgeslagen. Zij kunnen de Verantwoordelijke voor de verwerking van de Gegevens verzoeken om bekendmaking van de inhoud en oorsprong hiervan, de juistheid hiervan nagaan of verzoeken dat deze worden aangevuld, geannuleerd, bijgewerkt of gecorrigeerd of om anonimisering hiervan of om blokkering van gegevens die onrechtmatig worden bewaard. Ook kan bezwaar worden gemaakt tegen de verwerking van de gegevens om gegronde redenen. U dient uw verzoeken hiertoe te richten aan de Verantwoordelijke voor de verwerking van de Gegevens via de hierboven aangegeven contactinformatie.
Deze Applicatie ondersteunt geen verzoeken om uw browse verkeer niet bij te houden.

Lees het privacybeleid van de externe diensten die worden gebruikt om te bepalen of deze voldoen aan verzoeken om uw browseverkeer niet bij te houden (Do Not Track).

Wijzigingen van dit privacybeleid
De Verantwoordelijke voor de verwerking van de Gegevens behoudt zich het recht voor om dit privacybeleid op enig moment te wijzigen door kennisgeving hiervan aan Gebruikers op deze pagina. We raden u aan om deze pagina vaak te controleren op eventuele wijzigingen. De datum van de laatste wijziging wordt onderaan de pagina aangegeven. Als een Gebruiker bezwaar heeft tegen enige wijziging in het beleid, dient de Gebruiker deze Applicatie niet verder te gebruiken. Hij kan de Verantwoordelijke voor de verwerking van de Gegevens verzoeken om de Persoonsgegevens te verwijderen. Tenzij anderszins wordt aangegeven, is het op dat moment geldige privacybeleid van toepassing op alle Persoonsgegevens die de Verantwoordelijke voor de verwerking van de Gegevens over Gebruikers heeft opgeslagen.

Informatie over dit privacybeleid
De Verantwoordelijke voor de verwerking van de Gegevens is verantwoordelijk voor dit privacybeleid.

Definities en juridisch kader

Persoonsgegevens (of Gegevens)
Alle informatie ten aanzien van een natuurlijk persoon, een rechtspersoon, een instelling of een vereniging die rechtstreeks of zelfs onrechtstreeks geïdentificeerd is of kan worden door verwijzing naar andere informatie, waaronder een persoonlijk ID-nummer.

Gebruiksgegevens
Informatie die automatisch wordt verzameld vanuit deze Applicatie (of externe diensten die worden ingezet in deze Applicatie ), waaronder: de IP-adressen of domeinnamen van de computers die door de Gebruikers van deze Applicatie worden gebruikt, de URI-adressen (Uniform Resource Identifier), het tijdstip van het verzoek, de gebruikte methode om het verzoek in te dienen bij de server, de grootte van het als reactie hierop ontvangen bestand, de numerieke code die de status van het antwoord van de server aangeeft (geslaagd, fout, enz.), het land van oorsprong, de functies van de browser en het besturingssysteem van de Gebruiker, de verschillende tijdsgegevens per bezoek (zoals de tijd die op elke pagina van de applicatie wordt doorgebracht) en de gegevens over het gevolgde pas binnen de applicatie, in het bijzonder gericht op de volgorde van de bezochte pagina’s en andere parameters over het besturingssysteem van het apparaat en/of de IT-omgeving van de Gebruiker.

Gebruiker
De persoon die deze Applicatie gebruikt en die moet overeenkomen met of gemachtigd zijn door de Betrokkene naar wie de Persoonsgegevens verwijzen.

Betrokkene
De rechtspersoon of natuurlijke persoon waarop/op wie de Persoonsgegevens betrekking hebben.
Gegevensverwerker (of Gegevenssupervisor)
De natuurlijke persoon, rechtspersoon, overheidsadministratie of enige andere instelling, vereniging of organisatie die door de Verantwoordelijke voor de verwerking van de Gegevens is gemachtigd om de Persoonsgegevens te verwerken in overeenstemming met dit privacybeleid.

Verantwoordelijke voor de verwerking van de Gegevens (of Eigenaar)
De natuurlijke persoon, rechtspersoon, overheidsadministratie of enige andere instelling, vereniging of organisatie met het recht, ook gezamenlijk met de Verantwoordelijke voor de verwerking van de Gegevens om besluiten te nemen ten aanzien van de doeleinden en de methodes van de verwerking van Persoonsgegevens en de hiervoor gebruikte middelen, waaronder beveiligingsmaatregelen ten aanzien van de exploitatie en het gebruik van deze Applicatie. De Verantwoordelijke voor de verwerking van de Gegevens is de Eigenaar van deze Applicatie, tenzij anderszins wordt aangegeven.

Deze Applicatie
Het hardware- of softwaregereedschap waardoor de Persoonsgegevens van de Gebruiker worden verzameld.
Cookie
Klein onderdeel met gegevens dat op het apparaat van de Gebruiker wordt opgeslagen.

Juridische informatie
Kennisgeving aan Europese Gebruikers: deze privacyverklaring is opgesteld met inachtneming van de verplichtingen in art. 10 van de Europese richtlijn 95/46/EG en de bepalingen van Europese richtlijn 2002/58/EG, evenals de herziening in richtlijn 2009/136/EG ten aanzien van cookies.

Dit privacybeleid heeft uitsluitend betrekking op deze Applicatie. Dit beleid is gegenereerd met iubenda op 12 April 2016.Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar ons mailadres.

Wij gaan ervan uit dat wij dit onderling en in alle redelijkheid tot ieders tevredenheid  kunnen regelen.

Jazeker, kijk voor leuke artikelen over onze producten en toepassingen eens hier!

Volg dan deze link Urad Leercreme en Wiro Zeepsteen op welke beurzen te vinden? . Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt.

Wil je het product toch liever sneller in huis? Bestel hier dan in onze webshop.

Als je vraag niet bij veelgestelde vragen staat

Stel hieronder je vraag

of stel je liever snel de vraag via WhatsApp ?
Voeg dan 06-40310040 toe aan WhatsApp en stel je vraag.